סקרלט'ס Chicken Cacciatore
את המתכון של Scarlett's Chicken Cacciatore ניתן להכין בסביבות שעה ו-10 דקות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 346 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פטריות, גבינת פרמזן, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 77%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את צ'יקן סקרלט, צ'יקן סקרלט וסקרלט או'הרה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את העוף, הבצל, הפלפל הירוק, הפטריות והשום עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, 10 עד 15 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות המרוסקות, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, התיבול האיטלקי והבזיליקום, מביאים את התערובת לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים את המחבת ומבשלים 30 דקות.
בזמן שתערובת העוף מתבשלת, ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את אטריות הביצים, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את האטריות ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן מבושלות אך עדיין יציבות לביס, כ-5 דקות.
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
מגישים את קקיאטור העוף מעל האטריות המבושלות החמות.
מפזרים גבינת פרמזן לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
Cacciatore בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ד"ר לוסן ד"ר ל. ריזלינג. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-11 דולר.
![ד"ר לוסן ד"ר ל. ריזלינג]()
ד"ר לוסן ד"ר ל. ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא מן הכלל בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלות, ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וסיומת של הדרים עסיסיים ותפוח, אגוזים שמנים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."-Wine Advocate"יין זה חייב להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. הריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוזן מסומן בטעמים של אפרסק ומשמש טריים, מאוזנים על ידי הוגן כמות חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין מזון ויין