עגבניות, בצל ירוק ופולאו בוטנים (Pilaf)
עגבניות, בצל ירוק, בוטנים Pulao (Pilaf) דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו תרמילי הל, בוטנים, קינמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עגבניות, בצל ירוק ופולאו בוטנים (Pilaf), veg pilaf או veg pulao, איך לעשות סגנון אסיה veg pilaf, ו אורז Basmati Pilaf אפונה (Pulao אפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
שטוף את האורז. זהו אחד הצעדים החשובים ביותר ביצירת פולאו עדין, שבו כל גרגר של אורז נפרד מהשני.
יוצקים את האורז לקערה גדולה וממלאים במים מתוקים. בעדינות לשטוף את האורז, מפעיל את היד שלך דרך האורז בלי לשבור את הדגנים. המים יהיו מעושנים.
יוצקים את המים וממלאים את הקערה שוב. לשטוף, לנקז, ולחזור על 3 או 4 פעמים עד המים פועל ברור. על ידי שטיפת האורז בדרך זו, יש לך רק הסיר את העמילן העודף מהאורז כך הגרגירים לא להידבק זה לזה.
בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן קנולה עד שהוא מנצנץ, אבל לא מעשן.
מוסיפים את הל, קינמון וציפורן-הם צריכים לרחוש כפי שהם פגעו בשמן.
מטגנים בעדינות עד שניחוחות העץ שלהם מתנופפים אל הנחיריים שלך.
מוסיף את הדבק ג ' ינג ' ר שום ואת בצל ירוק קצוץ ו לטגן 1 דקה בערך עד שהם מתרככים.
מוסיפים את האורז לסיר, מתבלים במלח, ומטגנים בעדינות עד שהדגנים לא נדבקים זה לזה יותר והאורז הופך שקוף, בערך 2 דקות. אתה צריך גם להתחיל להריח את הניחוח העדין של basmati. הריח הזה תמיד מזכיר לי את אמא שלי!
מוסיפים את פחית העגבניות ומערבבים. לבשל על 2 דקות כדי להיפטר חלק הנוזל העודף.
מוסיפים את המים והמלח ומגבירים את החום כך שתכולת הסיר מגיעה לרתיחה. ואז להפוך את החום למטה נמוך ככל שהוא יכול ללכת, לשים מכסה על זה, ומבשלים במשך 15 דקות. אל תוריד את המכסה בכלל במהלך התהליך הזה! ברגע ש-15 הדקות יסתיימו, תתנגד לפיתוי להסיר שוב את המכסה.
תן לו לשבת 5 דקות את החום. זה יהיה קיטור האורז ולתת לך pulao נחמד, רך.
סיים עם לפרוח של בוטנים וזרימת בצל ירוק ומגישים.
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה. זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זוהי תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מערבבים ומטגנים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב ועוד. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.