עגבניות פרמזן צלויות
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות צד, אז נסו עגבניות פרמזן צלויות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 סועדים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -15 דקות . מתכון זה מטעם הבית דורש עגבניות, שמן זית, שיני שום ופלפל טחון גס. עם ציון כפית של 72% , מנה זו מוצקה. נסו דג אסייתי צלוי , קציצות סרטנים צלויות וטוסטים עם אגסים ופרושוטו צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים את העגבניות לחצי. בעזרת כף קטנה מסירים את הגרעינים.
מניחים את חצאי העגבניות על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס שמן.
מערבבים את השמן, השום והפלפל.
צלו את הפירורים בגריל בגובה של כ-15 ס"מ מהאש במשך 3-4 דקות או עד שהם מתחממים היטב. בקערה קטנה, ערבבו פירורי לחם וגבינת פרמזן.
מפזרים מעל העגבניות. צולים עוד 1-2 דקות או עד שהפירורים משחימים קלות.