עדשים ומרק סלק שוויצרי
עדשים ומרק צ'ארד שוויצרי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עדשים ומרק סלק שוויצרי, מרק עדשים עם Chard שוויצרי, ו עדשים אדומים בקארי ומרק חזיר שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את העדשים עם מים, מלאי 1 1/2 כפיות מלח ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העדשים בקושי מכרז, על 25 דקות.
בינתיים, לחמם את 3 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל, פלפל כתוש וקורט של מלח ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא משחי קלות, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום והכוסברה ומבשלים 1 דקה. בהדרגה להוסיף את העלים chard ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 3 דקות.
להוסיף את chard עדשים, לכסות חלקית, ומבשלים עד מעובה, כ 15 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות, מתבלים עם פלפל ושמן זית ומגישים.