קושיבינוני
מוכן ב55 דק.
מנות3
ציון בריאות37
מגזין

עדשים קולומביאניים

עדשים קולומביאניים
. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מים, עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, Aji (סלסה קולומביאנית), ו ממרח אבוקדו קולומביאניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העדשים, מים, עגבניות, בצל, כמון, מלח ושמן צמחי בסיר על חום בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים לרתיחה עד שהעדשים רכות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עדשיםעדשים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)