עוגה במילוי פטל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגה מלאה בפטל. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש אבקת אפייה, סוכר, פטל, פטל נוסף. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מדהים ציון של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגה במילוי פטל לימון, עוגה במילוי גבינת שמנת פטל, ו עוגת אוכל מלאך לימון במילוי לימון ופטל טרי.
הוראות
בקערה, חמאת שמנת וסוכר עד רכה. מקציפים ביצה וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב.
יוצקים לתוך 9-ב משומן ומקומח. תבנית אפייה עגולה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
בינתיים, למילוי, מחממים 1 כוס פטל במיקרוגל למשך 30 שניות, ואז מועכים ומודדים 1/4 כוס מיץ. מחק זרעים.
בסיר קטן שלבו סוכר ועמילן תירס; מוסיפים בהדרגה מיץ פטל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה מיץ לימון ווניל; מגניב.
בקערה שלבו שמנת חמוצה ותוספת מוקצפת. מקפלים פנימה תערובת פטל מקוררת ושאר פירות היער.
חותכים עוגה לרוחב לשניים.
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה.
מורחים עם מחצית מהמילוי. למעלה עם השכבה הנותרת ומילוי.
מקשטים בפירות יער נוספים אם רוצים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "