עוגה הפוכה כתומה
עוגת תפוז הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 349 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו וניל, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגה הפוכה כתומה, כתום הפוך עוגה, ו עוגת תפוזים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף 4 תפוזים (כל אחד על 3 ב. wide).
לחתוך ולזרוק מסתיים מ 1 כתום, ולאחר מכן לחתוך לרוחב פירות לפרוסות על 1/4 אינץ ' עבה. שים במחבת nonstick עמיד 10 אינץ ' (עם צדדים מעוקלים).
למחבת, להוסיף 1/4 כוס מים 1/4 כוס סוכר ומרתיחים מעל חום גבוה, רועד לערבב פירות, עד הנוזל כמעט נעלם תפוזים הם קרמל מעט, 6 עד 8 דקות. עם מזלג, לדחוף פרוסות לתוך דפוס מסודר בתחתית המחבת.
בינתיים, באח 1 1/2 כפיות לקלף מתפוז אחר. במעבד מזון, לשלב קליפה מגוררת, 3/4 כוס (3/8 lb.) חמאה או מרגרינה, 1 כוס סוכר, 2 כוסות קמח לכל מטרה, ו 2 כפיות אבקת אפייה. מערבולת לערבב, ולאחר מכן להוסיף 2 ביצים גדולות 1 כפית וניל. להסתחרר עד שיתמזג בצורה חלקה. כפית חמאה עבה ב dollops מעל פרוסות תפוז במחבת.
אופים בתנור 350 עד למעלה הוא השחמה היטב ועוגה מתחילה למשוך מן הצדדים מחבת, על 45 דקות (כ 30 דקות בתנור הסעה).
הסר מהתנור ולתת לעמוד על 10 דקות.
כאשר העוגה אופה, חותכים קליפה וממברנה לבנה מכל 3 התפוזים הנותרים וחותכים חציית פירות; שמים פירות בקערה.
הפעל סכין דק בין הצדדים מחבת ועוגה. החזק צלחת שטוחה על מחבת ולהפוך לשחרר עוגה.
מגישים חמים או קרים בפלחי עם פרוסות תפוז שמורות קלופות.