עוגות חלביות פודינג שוקולד
עוגיות שוקולד פודינג חלביות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם סודה לשתיה, אבקת קקאו תהליך הולנדי, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגות מאלט שוקולד חלביות, עוגות שוקולד חלביות-buttermilk, ו עוגות חלביות שוקולד בריאות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו וסודה לשתייה ומוסיפים לקערה של מערבל לעמוד.
מוסיפים את החמאה, החמאה והביצים ומכים נמוך עד לחלחל. להעלות את המהירות בינונית והכה עד אור ורך, 2 עד 3 דקות.
הוסף את הקפה והכה עד incorporated באופן מלא. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין, מילוי כל כ 3/4 מלא.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, 22 עד 25 דקות.
להעביר את המחבתות כדי חוט מתלים ולאפשר cupcakes להתקרר לחלוטין.
הסר את העוגות מן מחבתות מאפין ולהפיץ כל אחד עם ציפוי.
במערבל לעמוד מצויד מצורף שוט, מקציפים את הקרם במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר, תמצית וניל ותערובת פודינג ושוט עד חלקה.