עוגות מייפל מ-Maple Modern Maple
אם יש לך קמח, סוכר, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות דלעת מייפל עם זיגוג מייפל, ביסקוויטים מייפל-אגוז, ו עוגיות אגוז שיבולת שועל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור במרכז התנור; חום עד 375 מעלות. קו גיליון אפייה עם קלף; להפריש.
שלב קמח לכל מטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה וסודה לשתייה במעבד מזון; דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיפים חמאה; דופק עד לתערובת דומה חול גס עם כמה גושים בגודל אפונה, על 10 פולסים.
מעבירים לקערת ערבוב. (לחלופין, לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה, וסודה לאפייה לקערת ערבוב, ולאחר מכן לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה חול גס עם כמה גושים בגודל אפונה.) מערבבים באוכמניות ופקאנים. בכוס מדידה, מערבבים יחד את חלב החמאה, סירופ, ווניל.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ רק עד שהכל נרטב; הבצק יהיה דביק.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות לטפוח לתוך מעגל רק תחת 1 אינץ ' עבה; לטפוח את הקצוות עם הידיים עד שהם אפילו וחלק, ואז לחתוך 8 פלחי. השתמש מרית להעביר את הפרוסות בנפרד גיליון אפייה מוכן, מרווחים אותם כמה סנטימטרים זה מזה.
מפזרים את הסוכר על הפרוסות.
אופים במשך כ 20 דקות או עד המשרד למגע וזהב קלות על הקצוות והתחתונים.
העברה למתלה להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.