עוגות סרטנים עם ג'ינג'ר וסיד
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לרפרטואר שלך, עוגות סרטנים עם ג'ינג'ר וסיד עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. לך לחנות ותביא גרידת ליים, מיונז, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגות סרטנים בנייר אורז עם רוטב ג'ינג'ר ליים, עוגות סרטנים ברוטב ליים, ו עוגות סרטנים עם לימון Aïoli (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת עוגת סרטן: בקערה בינונית, לשלב את הבצל הירוק, כוסברה, זנגביל, גרידת ליים, מיץ ליים, ומיונז. מערבבים את בשר סרטן גוש ואת panko לשלב. מכסים בניילון נצמד ומצוננים במשך 1 עד 2 שעות.
טופס לתוך 1 אינץ 'כדורים עגולים: באמצעות הידיים הנקיות שלך, טופס תערובת סרטן לתוך 1 אינץ' קוטר כדורים עגולים.
מעיל בקמח, ביצה ופנקו: להגדיר 3 קערות, אחד לקמח, אחד לביצה המוכה, ואחד לפירורי לחם panko.
מגלגלים כל כדור סרטן בקמח הראשון, אז הביצה המוכה, ולבסוף פנקו. שים בצד צלחת.
מחממים את השמן במחבת sauté גדולה וכבדה על חום גבוה בינוני. מערבולת בחמאה.
לאחר החמאה מוקצף ונמסה, מניחים את כדורי הסרטן מצופה panko למחבת ולחץ למטה בעדינות עם מרית מתכת.
אל תצטופפו במחבת, ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות.
מבשלים דקה או שתיים, עד חום זהוב בצד אחד, ואז בעדינות להפוך את עוגות הסרטן מעל ומבשלים עד חום זהוב בצד השני.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר או למחבת סדין בתנור נמוך כדי להתחמם.
מפזרים מיץ ליים כדי לשרת, ומגישים עם פרוסת סיד.