עוגות סרטנים קלאסיות הן pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פירורי לחם, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה די טוב. נסו עוגות סרטנים קלאסיות, עוגות סרטנים קלאסיות, ו עוגות סרטנים קלאסיות במפרץ צ'ספיק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. מקפלים בבשר סרטנים. צורה תערובת סרטן לתוך 4 (4 אינץ') קציצות; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סרטן
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוגות סרטן, ומבשלים 4 עד 6 דקות בכל צד או עד זהב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סרטן
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מניחים בתחתית 1 לחמניה קלויה על צלחת הגשה; להפיץ עם 2 כפיות מיונז, ומעל עם 1 עלה חסה, 2 פרוסות בייקון מבושלות, 1 עוגת סרטן קלאסית, 2 פרוסות עגבניות, העליון של לחמניה קלויה. עושה 1 הגשה.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.