עוגות קציצות מנטה
עוגות קציצות מנטה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מרשת המזון דורש אבקת קקאו בתהליך הולנדי, סודה לשתייה, סוכר חום וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 24%. מתכונים דומים: עוגות קציצות מבושלות, מנטה פטי פאי, ו עוגת פטי מנטה.
הוראות
הכינו את הקאפקייקס: מקמו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מכניסים את החמאה, אבקת הקקאו ו -3 / 4 כוס מים לקערה בינונית המתאימה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות.
מקציפים לאיחוד ואז מקציפים פנימה את הסוכר החום.
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה.
מקציפים פנימה את תערובת הקקאו החמה. בקערה אחרת מקציפים את החמאה, הביצים והווניל; מערבבים לתוך הבלילה עד לאיחוד פשוט אך לא מערבבים יתר על המידה.
מחלקים את הבלילה בין הכוסות המוכנות וממלאים כל אחד כשלושת רבעי הדרך.
אופים עד שהקאפקייקס קופצים בחזרה כשנוגעים בהם, 30 עד 35 דקות.
מניחים להתקרר במחבתות 10 דקות, ואז מעבירים למתלים להתקרר לחלוטין.
מכינים את התוספת: מקציפים במיקסר את סוכר הקונדיטורים, סירופ התירס, הקיצור ותמצית המנטה עד שנוצרת משחה הדוקה. אוספים לכדור, מניחים בין שני גיליונות נייר אפייה ומרדדים לעובי של 1/4 אינץ ' (מיקרוגל 15 שניות לריכוך, במידת הצורך). השתמש בחותך עגול בגודל 21/2 אינץ ' או בכוס מיץ כדי לחתוך לדיסקים; גלגל מחדש את השאריות.
מניחים דיסק מנטה על גבי כל קאפקייק.
מכניסים את השוקולד, סירופ התירס, החמאה ו -1 / 4 כוס מים לקערה המתאימה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל בעוצמה של 50 אחוז עד שהשוקולד נמס, כ -2 דקות.
מקציפים לשלב, ואז מגניב מעט.
מורחים את הזיגוג על תוספת המנטה ומשאירים מעט מנטה חשופה. מקררים עד להתייצבות, לפחות 20 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "