אפיית גבינה ברוקולי איטלקית
אפיית גבינת ברוקולי איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ספגטי בלי בשר, קמח, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו אפיית גבינה ברוקולי, ברוקולי וביצת גבינה אופים, ו אפיית גבינה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 1-ב. של מים, ברוקולי ומלח לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד פריך במכרז.
בבלנדר, לשלב את גבינת קוטג', חלבונים ביצה, גבינת פרמזן, קמח ותבלינים איטלקי; לכסות ולעבד עד מעורבב.
מניחים חצי הברוקולי ב 11-in. אקס-7-אין. צלחת אפייה מצופה ספריי בישול; העליון עם חצי מתערובת גבינת קוטג'. חזור על שכבות. רוטב ספגטי כפית מעל; מפזרים גבינת מוצרלה.
אופים, חשוף, ב 375° במשך 25-30 דקות או עד תוסס.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.