צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים מטוגן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 1552 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 164 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קינמון, תפוחים לא מאובטחים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור, אבקת אפייה ומלח בקערה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שהתערובת דומה רק לארוחה גסה.
לאסוף בצק ללוש רק עד חלקה, 3 או 4 פעמים, על משטח מקומח קלות (לא overwork, או מאפה יהיה קשה). טופס בצק לתוך 2 (5 אינץ') דיסקים וצינה, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מבשלים במהירות את כל החומרים מילוי קמצוץ של מלח בסיר בינוני כבד, חשוף, ערבוב מדי פעם ומרסק תפוחים עם מחית תפוחי אדמה כפי שהם מתרככים, עד צורות פירה עבה, כ 20 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחלקים 1 דיסק של בצק ל 6 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
רול 1 חתיכת על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 6 אינץ', ואז לשים 2 כפות ערמות של מילוי במרכז. לחות קלות קצה עם מים לקפל את הבצק כדי ליצור חצי מעגל, הקשה על האוויר סביב מילוי, ולאחר מכן הקשה על קצה לאטום.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
העברה לגיליון גדול של נייר קלף ולחץ קוצים משוריינים של מזלג סביב קצה. הפוך פשטידות יותר עם בצק שנותר ומילוי (ייתכן שיש לך קצת מילוי שנשאר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
הגדר מדף קירור על תבנית אפייה גדולה או מגש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
2
חום 2 אינץ ' של שמן בסיר כבד 4 עד 5 ליטר (רצוי ברזל יצוק) על חום בינוני עד שהוא רושם 360 עד 188° על מדחום. עוגות מטגנים, 3 או 4 בכל פעם, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב עמוק, 7 עד 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזיר
3
העברה למתקן לניקוז. להחזיר שמן 360 עד 188° בין קבוצות.