קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות22
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות אגוז שיבולת שועל לחתוך פלדה

עוגיות אגוז שיבולת שועל לחתוך פלדה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל בחיתוך מלא של דגנים מלאים, פלדה לחתוך עוגיות Scotchies שיבולת שועל, ו עוגיות אגוזי מלך שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון וסט aside.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיף את כל הסוכרים ומערבבים רק עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף את הביצה ווניל ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיפים את תערובת הקמח ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מערבל לעמוד. מערבבים בשיבולת שועל, צימוקים ואגוזים.באמצעות כף גדושה בנדיבות, לגרוף על 20 עד 22 כדורים גדולים של בצק ולסדר אותם על גיליון עוגיות או שתי צלחות זה לצד זה-אין צורך לדאוג מרווח. מכסים בניילון נצמד ומצוננים במשך כמה שעות או לילה. המרקם משתפר אם מקררים את העוגיות יותר.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני מחבתות אפייה עם נייר קלף. בינתיים, תן את הבצק לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ -20 דקות.מסדרים את כדורי הבצק על 3 וחצי סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה ולחץ על צמרות מעט למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך 12 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חומים ומרכזים מופיעים להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
בואו להתקרר על סדיני האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מדפים חוט להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ