עוגיות הסוכר הטובות ביותר של דריה
עוגיות הסוכר הטובות ביותר אי פעם של דריה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 100. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 143 אוהדים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם צבעי מאכל, סוכר, סוכר של קונדיטורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), יום עוגיות סוכר שמח-עוגיות סוכר אמיש, ו עוגיות סוכר לעיסות ללא סוכר חמוציות עם פיסטוקים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים רסק שקדים וחלמונים עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח; מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים קמח בהדרגה ומערבבים היטב. מחלקים לארבע מנות; מעצבים כל אחד מהם לכדור ואז משטחים לדיסק. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד שקל לטפל בהם.
על משטח מקומח קלות מרדדים מנת בצק אחת ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1/2 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות.
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 6-8 דקות או עד שהקצוות מתחילים להשחים. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים לצינון מלא.
לציפוי מקציפים את הסוכר, אבקת המרנג והמים של הקונדיטורים עד שהם תפוחים, כ -5 דקות. צבע ציפוי אם תרצה. עוגיות פרוסט; מקשטים בסוכר גס ומפזרים אם רוצים.
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות סוכר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.