קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת

עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות ותאספי את אוז. סוכר וניל, ביצה, עוגיות אוריאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת, עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת, ו עוגיות ועוגת גבינה עם גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מחבת 8 אינץ ' עם נייר קלף, הן הבסיס והן הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים יחד את עוגיות אוריאו הקרקע וחמאה מומסת ולחץ אותו למחבת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק אותו ולחץ עליו בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא יחד את גבינת שמנת וסוכר וניל בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הביצה, ואחריו קרם עד שהוא יוצר תערובת חלקה. מערבבים את עוגיות אוריאו הקצוצות ושופכים אותו על הקרום במחבת העוגה. למעלה עם עוד כמה עוגיות אוריאו ואופים בתנור שחומם מראש ב 160°c באמבט מים במשך 35-45 דקות. המרכז עדיין צריך להיות קצת jiggly.לאחר קירור, לקרר את העוגה לפחות 3-4 שעות לפני חיתוך. המרקם והטעם מתפתחים עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.