עוגיות זנגביל כפולות
צריך קינוח טבעוני? עוגיות זנגביל כפולות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קנה סוכר, מיץ לימון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 15%. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל כפולות, עוגיות זנגביל כפולות, ו עוגיות זנגביל כפולות.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, bakingsoda, מלח, זנגביל טחון, וג ' ינג ' ר מגובש.
בקערה נפרדת, לשלב 1 כוס הסוכר וכל השארימרכיבים.
מערבבים את שני התערובות יחד עד לחה ומאוגדת, משתניםלדיסק, ומכסים בניילון נצמד. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, או עד 1 יום.
מניחים את הנותרים 1/4 כוס סוכר אשלו קערה. השתמש 2 Silpats או גריז קל 2 סדינים עוגיות.
קמח את הידיים וליצור את הבצק לתוך 1-inchballs.
מגלגלים את כדורי הבצק דרך הסוכר, ולאחר מכן לשטח אותם עם תחתית משומנת של כוס שתייה או כוס.
מניחים את העוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
אופים את העוגיות במשך 18 דקות, או עד מעט השחמה (הם לא מקבלים כהה מאוד, כדי להיות זהיר לא לשמור אותם יותר מדי זמן).
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה לרגע. Thentransfer אותם חוט מתלים להתקרר לחלוטין.
העוגיות האלה טבעוניות, אבל לעולם לא תבחינו בהבדל!
Reprinted with permission from Organic and Chic by Sarah Magid, (C) 2009 William Morrow