עוגיות זנגביל כפולות
אם יש לך רסק תפוחים, קמח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל כפולות, עוגיות זנגביל כפולות, ו פעמיים צרות עוגיות ג'ינג'ר.
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים היטב עם מקצף ו-5 מרכיבים הבאים (קמחים דרך ג ' ינג ' ר הקרקע); מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
שלב 1 סוכר כוס, רסק תפוחים, ואת 4 המרכיבים הבאים (רסק תפוחים דרך וניל).
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב רק עד לח; מכסים וצוננים בצק לפחות 1 שעה.
קל מעיל ידיים עם קמח. צורה בצק לתוך 24 כדורים (כ 2 כפות כל; הבצק יהיה דביק).
מגלגלים כדורים בסוכר 1/4 כוס.
מניחים כדורים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 1 דקה על פאן.
הסר מן פאן; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מקום מקורר עוגיות בשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; חנות במקפיא עד 1 חודש. הפשרה בטמפרטורת החדר.