עוגיות חג המולד מסוכרות
. וזה די גרוע. נסו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, לחמניות פירות מסוכרות חג המולד (חמישה מרכיבים יום שישי), ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז עוגיות גיליונות.
בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד ביצים, חמאה וסוכר חום.
מערבבים סודה לשתייה עם החלב ומוסיפים לתערובת. מערבבים במיץ תפוזים ובורבון. בקערה קטנה, לזרוק בקלילות פירות מסוכרים עם כמות קטנה של קמח עד פירות נפרדים בקלות.
מוסיפים קמח, תאריכים ופקאנים. מערבבים עד היטב מעורבב. טיפה על ידי כפיות על 2 סנטימטרים זה מזה על גבי גיליון עוגיות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.