קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות טרנטולה

עוגיות טרנטולה
עוגיות טרנטולה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 25 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, תמצית vanillan, שבבי שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות טרנטולה, טאקו טרנטולה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וסודה לאפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
בקערת ערבוב גדולה, להכות יחד את החמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ואבקת קקאו. מקציפים כדי ליצור בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
6
מגלגלים כדור בצק בגודל כף, ומניחים אותו על תבנית אפייה. לסדר שמונה בייגלה מקלות סביב הכדור כמו חישורים על גלגל. לחץ על קצות המקלות בייגלה בחוזקה לתוך כדור הבצק. המשך עם שאר הבייגלה והבצק.
מרכיבים שתצטרך
4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים עד עוגיות להתחיל חום בקצוות, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הרם את העוגיות מתוך דפי האפייה עם מרית, ומניח על מדפי קירור חוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
בואו להתקרר לחלוטין.
10
מניחים את המדפים על גיליונות נייר אלומיניום או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
בדוד כפול (או מיקרוגל), להמיס את שבבי שוקולד עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
12
יוצקים את השוקולד המומס על כל עוגייה. מעיל עם פצפוצי שוקולד. לחץ בשתי עיני ממתק אדומות על החלק הקדמי של הראש. Eeek!
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולדפצפוצי שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
13
מהחיים הסודיים של האוכל
14
Published by Hyperion / Melcher Media, Reprinted with permission from Melcher Media