קוקוס פעמיים אפוי בטטות נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בטטות, ג'ינג'ר, סירופ מייפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, בטטות קוקוס, ו בטטות מתובלות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 10-12 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
2
כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות. בקערה גדולה מועכים את העיסה בחלב קוקוס. מערבבים פנימה את הסירופ, הג ' ינג ' ר, רוטב האדובו והמלח. כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
רוטב Adobo
ג ' ינג ' ר
תפוח אדמה
קונכיות פסטה
סירופ
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים אגוזי פקאן וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פקאנים
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.