עוגיות סנדוויץ שוקולד מנטה
אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. . זה מושלם עבור חג המולד. נסו עוגיות סנדוויץ ' שוקולד-מנטה, עוגיות שוקולד מנטה כריך, ו עוגיות כריך שוקולד עם מילוי מנטה חמאה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או לסכל; להפריש. בסיר בינוני, לחמם ומערבבים 1-1 / 2 כוסות Ghirardelli® 60% שבבי אפיית שוקולד קקאו מריר והחמאה על חום נמוך מאוד עד נמס וחלק.
מוסיפים ביצים, סוכר, קמח, וניל ואבקת אפייה. הכה עם כף עץ עד בשילוב, גירוד הצדדים של מחבת. מערבבים בשארית 1 כוס גירארדלי 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה.
טיפת בצק באמצעות כף עוגיות קטנה או על ידי כפיות מעוגלות 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים במשך 8 דקות או עד הקצוות הם המשרד ומשטחים הם משעממים ו crackled. מגניב על גיליון עוגיות במשך 2 דקות.
כדי להרכיב עוגיות, מורחים מילוי שוקולד מנטה על תחתית חצי מהעוגיות. למעלה עם עוגיות שנותרו, הצדדים התחתונים למטה. ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים.
מילוי שוקולד מנטה: בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ואבקת סוכר. מערבבים מספיק חלב, 1 כפית בכל פעם, כדי להפוך מילוי של עקביות מתפשטת. מערבבים בר אפיית קליפת עץ מנטה קצוץ Ghirardelli.