עוגיות קרח טובות
עוגיות קרח טובות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%"לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה. מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ר עוגיית קאפקייקס, עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות עוגיות עוגיות לימון-ג'ינג'ר.
הוראות
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית ולהניח בצד. בקערה נפרדת, שמנת החמאה והסוכר עד מעורבב היטב.
מוסיף את הביצה ווניל, ואז להכות עד אור ורך.
מוסיפים את תערובת הקמח חצי כוס בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים לשלב.
מניחים את הבצק על לוח נקי להתגלגל לתוך יומן כ 2 1/2 אינץ ' בקוטר. לעטוף את יומן הבצק בנייר שעווה, לקפל את הקצוות מתחת או לקשור עם חוט מטבח לאטום, וצינה לפחות 2 שעות עד 5 ימים.
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, מחממים תנור ל 350 ° F. לפתוח בצק לחתוך לרוחב לתוך סיבובים דקים בעובי 1/4 אינץ'.
אופים על גיליון עוגיות מצופה בקלילות עם תרסיס nonstick במשך כ 8 דקות.
מניחים את הנייר הקרוע בתחתית הקופסה.
מניחים את העוגיה על גבי הנייר ומכסים עם המכסה. לקשור את הסרט סביב הקופסה כמו חבילה ולסיים עם קשר.