עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 373 קלוריות . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, חמאה, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגיות אספרסו כפול שוקולד , עוגיות אספרסו כפול שוקולד ועוגיות אספרסו כפול שוקולד .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה קטנה מערבבים את השוקולד המריר והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את הקערה על מחבת עם מים בקושי רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערת מעבד מזון קוצצים דק את פולי האספרסו המכוסים בשוקולד. טורפים בקערה בינונית את פולי האספרסו הקצוצים, הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולד
פולי אספרסו
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, 2 כפות מים ותמצית וניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיה או גלידה, גורפים 1/4 כוסות מהבלילה ברמה על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אופים עד שתפוח מעט והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין על ניירות האפייה ומגישים.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.