קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת כריכים

עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת כריכים
עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת כריכים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, סוכר מגורען, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת כריכים, עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת כריכים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת כריכים.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגיות, להטות את הסוכרים וחמאה לתוך קערה גדולה. קבל מבוגר כדי לעזור לך להשתמש במערבל יד חשמלי כדי למזג אותם יחד עד התערובת נראית חלקה ושמנת, וקצת חיוור בצבע.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בזהירות לשבור את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל ביצה ועצירה כדי לגרד את הצדדים עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מערבבים בוניל. (כדי למנוע חתיכות פריכות לא רצויות, לקבל את העוזר שלך לפצח את הביצים לתוך קערה נפרדת תחילה, אז שלה קל לבחור את כל פגז לפני להטות לתוך התערובת.)
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לנפות את הקמח ואבקת אפייה, ולאחר מכן לערבב היטב עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מערבבים דרך נתחי השוקולד. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את הבצק יחד ב 1 גוש גדול, ואז לפצל 2 חתיכות אפילו. שים כל חתיכה על סדין של סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מגלגלים כל פיסת בצק בסרט להיאחז כך שהם יוצרים צורות נקניק עבה, ולאחר מכן לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
שים אותם במקרר וצינה לפחות 3 שעות או לילה יכול להיות קפוא בשלב זה.
8
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
תוציא את הבצק מהמקרר, תפתח אותו ותשתמש בסכין קטנה כדי לחתוך כל אחד ל-12 חתיכות, כך שיהיו לך 24 בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מניחים את הפרוסות על מגש אפייה מרופדת בקלף אפייה. שאל מבוגר לשים את זה בתנור כדי לאפות במשך 20 דקות או עד עוגיות זהובות חום על הקצוות, אבל עדיין חיוור במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
אפשר להתקרר מעט לפני הרמת אותם על מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. כריך העוגיות יחד עם גלידה לחפור ב!
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג כריכי גלידה עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "