סלמון חשיש עם תפוחי אדמה ושמיר
סלמון חשיש עם תפוחי אדמה & שמיר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . אם יש לך מים, תפוחי אדמה עמילניים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שמיר מעושן - סלמון חשיש, חשיש לארוחת בוקר עם סלמון מעושן ושמיר, ו חשיש סלמון מעושן עם שמיר ויניגרט.
הוראות
חום 2 Tbs. שמן על אש נמוכה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' (כך תפוחי אדמה לא מקל). בעוד מחבת מחממת, להכין בצל וסלמון כפי שכוון לעיל. כמה דקות לפני הבישול, להגביר את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לשלוח את זרזירי עשן, להוסיף בצל וסלמון; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב. בינתיים, קוביות תפוחי אדמה ולזרוק עם שאריות שמן.
העברת תערובת סלמון לקערה ושמורה.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת ריקה; מבשלים, ערבוב רק מדי פעם כדי ליצור קרום זהוב-חום, כ -10 דקות. כמו תפוחי אדמה לבשל, לערבב קטשופ, חרדל, שמיר טרי 2 Tbs. של מים. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 2 שעות קדימה.
מורחים תפוחי אדמה חמים על גיליון עוגיות שפתיים גדול; לכסות כאשר מגניב. להחזיר מחבת בינוני גבוה; להוסיף תפוחי אדמה מחדש פריך.)
החזרת תערובת סלמון שמורה למחבת; מערבבים בתערובת קטשופ, ואז מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חשיש יש השחמה יפה, על 5 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.