המתכון רב גרגרים פוקאצ'ה עם עשבי תיבול ושום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 14 שעות ו-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך מלח, parmigiano-רג'יאנו, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וופלים רב תבואה, וופלים רב תבואה, ו וופלים רב תבואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 מחבתות, או רול ג 'לי, 1/4 גיליון, או 9 אינץ' מתכת מרובע
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
1
לטאטא את קמח החיטה המלאה, שיבולת שועל לחתוך פלדה, מים ושמרים בקערה בינונית. לכסות עם פלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
מים
שמרים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
לטאטא את כל המטרה, חיטה מלאה, קמח שיבולת שועל, זרעי פשתן, שמרים, ומלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים את poolish, מים, ושמן זית. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הבצק רופף מאוד דביק. לכסות במגבת מטבח ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיבולת שועל
שמן זית
זרעי פשתן
בצק
קמח לכל מטרה
מים
חיטה
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
כף עץ
מקציף
קערה
2
להפוך את הבצק מהקערה על משטח עבודה משוריין היטב או מחצלת הכנה. מעיל את הידיים עם קמח ולחץ על הבצק לתוך מלבן 12 על ידי 8 אינץ ' (צד ארוך כלפיך). באמצעות מגרד ספסל, לקפל את הבצק כפי שהיית מכתב עסקי. (הבצק רטוב מאוד וזה אולי נראה מוזר, אבל פשוט לנוע במהירות עם מגרד ולקפל 1 קצה הבצק מעל השני. הקפד לצחצח כל קמח גלם מפני השטח של הבצק לפני שאתה לקפל על הקצה השני). תרסיס עם ספריי בישול ומכסה במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
מגבות מטבח
קערה
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מקפלים את הבצק שוב כמו מכתב, ולנוח עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מחלקים את שמן הזית בין 2 מחבתות ומערבלים למעייל את המחבת. מחלקים את הבצק לשניים ומעבירים חתיכה לכל מחבת, הופכים את הבצק למעייל את שני הצדדים בשמן, ואז לוחצים על הבצק באופן שווה לתוך המחבתות. לפזר את השום, קורנית, רוזמרין מעל ולחץ את התוספות לתוך הבצק עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
שום
בצק
טימין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
מפזרים מלח ים ומפזרים את הגבינה למעלה. (ראה הפתק של קוק.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ים
גבינה
7
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות. להחליק פוקצ ' ה מן המחבתות להתקרר על מדף.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.