עוגיות שוקולד צ'יפס בננה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 70 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 7 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 168 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11% , וזה לא כל כך מצוין. עוגיות אלביס: עוגיות שוקולד צ'יפס בננה בייקון "חמאת בוטנים" , עוגיות אלביס: עוגיות שוקולד צ'יפס בננה בייקון "חמאת בוטנים" , ועוגיות שוקולד צ'יפס בננה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה, הבננה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ואגוז מוסקט טחון
משחת שעועית אדומה אסייתית
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
תבלין פאי דלעת נוסף
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סודה לשתייה
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
3
זרוק בכפות מלאות במרחק של 2 אינץ' זו מזו על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח טארט קלוף פרוס דק (פרוסות 1/8 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
4
אופים ב-350 מעלות למשך 9-11 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת עבור עוגיות שוקולד צ'יפס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "