עוגיות שיבולת שועל צימוקים שוקולד לבן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מיושנת, סודה לאפייה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים שוקולד לבן, עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ו שיבולת שועל-עוגיות צימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גיליונות עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח. בקערה גדולה, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך. הכה בביצה ובתמצית תפוז רק עד בשילוב. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף תערובת קמח שיבולת שועל; לנצח עד מעורבב. מערבבים שוקולד לבן וצימוקים.
על גבי גיליונות עוגיות, טיפה בצק על ידי ערימת כף גדוש 3 אינץ ' זה מזה.
אופים 13 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור.