המתכון ניתן להכין עוגת אגס כ 1 שעה ו 5 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם ריבת משמש, ליקר ויליאם פואר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: לחם אגסים מתובל, דלורית שמנת ומרק אגס אנז'ו, ו סלק ואטריות אגסים עם בייקון חם-רוטב פיסטוק וגבינת עיזים אפויה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו 20cm רופף תחתית פח עוגה עם אפיית קלף ומברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
שים את האגסים מוכנים בקערה עם מיץ לימון ו פואר ויליאם, אם באמצעות, כדי למנוע מהם צבע. מסננת את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה, הוספת קמצוץ של מלח ואת הסוכר גלגלית. פעימה הבאה בביצים וחמאה מומסת. לבסוף, לקפל באגסים עם המיצים שלהם.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.