עוגת אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל, עוגת גבינה ממולא מאפינס תפוחים עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל, ו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1 1/2 אונקיות (כ 1/3 כוס) קמח, סוכר מגורען, קינמון, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים מיץ ואגסים לתערובת הקמח; זורקים בעדינות למעיל.
רול בצק למעגל 11 אינץ'; בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת וחליל. מסדרים תערובת אגס בשכבה זוגית בקרום מוכן.
שלב הנותרים 1 1/2 אונקיות (כ 1/3 כוס) קמח 1/3 כוס סוכר חום בקערה.
להוסיף 3 כפות חמאה קרה לתערובת סוכר חום; לחתוך עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים תערובת חמאה באופן שווה על אגסים.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד השחמה קלה.
בואו להתקרר על מתלה תיל 10 דקות.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/3 כוס סוכר חום, שמנת, ו 2 כפות חמאה מרוכך בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפיות מים.
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט מחומם עם עוגה.