עוגת אפרסק-אוכמניות
פשטידת אפרסק-אוכמניות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שמנת כבדה, או דה וי אפרסק, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו טובה. נסו פאי אוכמניות טרי, עוגות אפרסק ואוכמניות עם קרם אוכמניות, ו מיושן אפרסק פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את הקמח, הסוכר, המלח בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים לאיחוד.
מפזרים את החמאה ומתקצרים מעל תערובת הקמח ודופקים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את המים כמה כפות בכל פעם ודופקים עד שהבצק פשוט מתחבר.
מוציאים את הבצק מהמכונה ולשים קלות על משטח ישר עד שהוא פשוט מתחבר. טופס לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שלבו אפרסקים, סוכרים, קינמון, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט, אפרסק או דה וי ועמילן תירס או טפיוקה בקערה גדולה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. זורקים את האוכמניות עם הקסיס.
הניחו לשבת במשך 10 דקות, ואז השתמשו בכף מחוררת כדי לכפות את הגרגרים לתוך האפרסקים, וזרקו.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל מחצית על משטח מקומח קלות לסיבוב של 13 עד 14 אינץ'.
מעבירים 1 מהסיבובים לתחתית צלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ'. כף את הפירות לקרום בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים מעט מהמיצים שהצטברו בקערה. מפזרים את החמאה מעל.
מרדדים את הבצק שנותר על מערוך ומגלגלים על גבי תערובת האפרסק. חתוך קצוות של שני קרומי כדי הסככה 3/4 אינץ'. מקפלים קצוות מעל; לחץ כדי לאטום. מלחץ קצוות.
חותכים 6 חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים לברוח.
מברישים את החלק העליון של הפשטידה בקרם ומפזרים את סוכר הטורבינאדו.
מניחים את הפשטידה על תבנית עם נייר אפייה ואופים על המדף התחתון של התנור עד שהקרום מזהיב והמיצים מבעבעים בעובי דרך חריצים, מכסים את שולי הקרום בנייר כסף אם משחימים מהר מדי, בערך 1 שעה 20 עד 30 דקות, עד שהקרום התחתון שחום והמיצים מבעבעים. עוגה מגניב 3 שעות.