קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק מיובשת, כך הסיפור הולך

עוגת אפרסק מיובשת, כך הסיפור הולך
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת אפרסק מיובשת עם קרום עוגיות מתפורר, ו סיפור ושאלה.

הוראות

1
הכן את הקרום: בקערה של מעבד מזון להגדיר עם להב meta, דופק את העוגיות, רבע כוס סוכר 1/8 כפית מלח עד חול במרקם, ולאחר מכן להוסיף את החמאה המומסת ואת הדופק עוד כמה פעמים כדי לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת עוגה עמוקה 9½ אינץ ' חמאה, הקשה באופן שווה על הצדדים והתחתון כדי ליצור קרום עם עובי אחיד. להקפיא את הקרום, ממש לפני מילוי ואפייה, להפעיל סכין זיווג סביב הקצה העליון כדי לקצץ את קרום העוגיות בצורה נקייה.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם 1 כף סוכר, הל, וניל ומים. מבשלים בעדינות עד התפוחים ספגו את המים הם plumped.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את האפרסקים מהמחבת והנח בצד להתקרר. בינתיים, להכין את מילוי פודינג: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר, קמח קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצים וחצי כפית וניל, ומקציפים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא בחלב עד בשילוב לחלוטין. תניח בצד.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם הנותרים 3/4 כוס סוכר, הל, הנותרים ½ כפית וניל ומים. חמים בעדינות על אש נמוכה עד שהאפרסקים נספגים במים ומתנפחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.אם יש נוזל עודף עם האפרסקים, להשליך את הנוזל, ולסדר או לפזר את האפרסקים בתחתית הקרום הקפוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים את פודינג מילוי על האפרסקים, משאיר סנטימטר אחד שמינית של קרום בחלק העליון. אין למלא יותר מדי, לשמור כל מילוי פודינג נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
מניחים את העוגה על המדף התחתון של התנור ואופים עד פודינג מתחיל חום על גבי וסכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה, (בהתאם לסוג של צלחת עוגה). העוגה המוגמרת עדיין תנענע מעט כאשר תסיר מהתנור, אבל ייקבע כפי שהוא מתקרר.לקרר את העוגה על מדף, ואז מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד