קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק עם פקאן Streusel

עוגת אפרסק עם פקאן Streusel
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אפרסק עם Streusel פקאן. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מיץ לימון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם Streusel שקדים-פקאן, קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel, ו עוגת אפרסק צלחת עמוקה עם ציפוי פקאן Streusel.

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את החמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טפטוף ב 5 כפות של מי קרח ומערבבים עם הידיים רק עד הבצק מגיע יחד. (
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
לטאטא את הקמח, סוכרים, קינמון, מלח, ואגוז מוסקט בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים 1/4 כוס הסוכר החום, 1/4 כוס הסוכר מגורען, גרידת לימון, מיץ, ומלח בקערה גדולה לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים את האפרסקים לשניים, להסיר ולהשליך את הבורות, לחתוך את הפרי לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3
מוסיפים לקערה עם תערובת הסוכר ומערבבים עד מצופה היטב. מניחים את הקערה בצד למשך 15 דקות, זורקים את האפרסקים, ומניחים בצד עוד 15 דקות.בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה בשליש התחתון. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהפוך את הקצוות של נייר כדי לתפוס את המיצים כמו אופה העוגה; להפריש. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לכ -13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו סומק עם הקצה העליון של צלחת העוגה. באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק בתבנית דקורטיבית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את צלחת העוגה במקרר עד האפרסקים הם ready.In קערה קטנה, מערבבים את הסוכר שנותר וסוכר חום עם עמילן התירס ומניחים אותו בצד. שים מסננת בכיור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את תערובת האפרסק לתוך המסננת, נותנים לכל נוזל עודף לנקז החוצה, ולהחזיר את האפרסקים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תערובת קורנפלור וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
7
הסר את צלחת העוגה מהמקרר, לשפוך את המילוי, ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מניחים את העוגה על תבנית האפייה מוכן ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומפזר את streusel באופן שווה על החלק העליון של העוגה. לטפוח על streusel על האפרסקים לדבוק.הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F והחזר את העוגה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא עבה מבעבע, על 50 דקות עד 1 שעה יותר. בדוק את העוגה לאחר 40 דקות: אם streusel מתחיל להיראות כהה מדי, באופן רופף לכסות את החלק העליון של העוגה עם גיליון של רדיד אלומיניום.כאשר העוגה נעשית, להסיר אותו מהתנור, להשליך את הגיליון העליון של נייר (אם שימוש), ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה