עוגת בננה-אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אגוזי לוז שוקולד בננה, עוגת בננה אגוזי לוז, ו עוגת בננה אגוזי לוז עם נתחי שוקולד חלב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל. בקערה קטנה שלבו את הבננות, החלב והברנדי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(קרטון בלוק)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 קורטים ציפורן טחון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין בתערובת בננות. מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
(קרטון בלוק)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
למילוי מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד לצינון. בקערה קטנה מקציפים תערובת שוקולד עד שנוצרות פסגות רכות, כ -15 שניות. מקפלים פנימה אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים סוכר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
10
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.