עוגת בראוני תות מוס טורט
טורט מוס בראוני תות עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות ותביאו בראוני פאדג', תותים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, עוגת בראוני מוס תות, ו עוגת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז תחתון רק של 10 אינץ ' מחבת springform עם התקצרות. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הבסיס 50 משיכות עם כף.
אופים 35 עד 40 דקות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בינתיים, בסיר בינוני, מניחים 2 כפות מים; מפזרים ג ' לטין על מים.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת או בלנדר, מניחים תותים. כיסוי; תהליך עד חלקה.
מוסיפים לג ' לטין מרוכך; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר עד תערובת מעובה מעט, על 1 1/2 שעות.
בקערה גדולה, לנצח את הקצפת ואת אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת תות. כפית על בסיס בראוני מקורר. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות. ממש לפני ההגשה, מקשטים טורט עם תלתלי שוקולד, סטרברי, ועלי נענע. לאחסן במקרר.