קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה לונדון

עוגת גבינה לונדון
London Cheesecake is a vegetarian recipe with 8 servings. One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 14g of fat, and a total of 349 calories. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up vanillan extract, lemon juice, eggs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours. If you like this recipe, you might also like recipes such as Baked London Cheesecake, London Chocolate Chip Cheesecake, and London Particular.

הוראות

1
Process the crackers until they are crumbs at this point, then add the butter and pulse again. Line the bottom of the springform pan, pressing the crumbs in with your hands or the back of a spoon.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
Put the pan in the refrigerator to set, and preheat the oven to 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
Beat the cream cheese gently until its smooth, then add the sugar. Beat in the eggs and egg yolks, then finally the vanilla and lemon juice.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
Put the kettle on.
5
Line the outside of the chilled pan with foil so that it covers the bottom and sides in one large piece, and then do the same again and put it into a roasting pan. This will protect the cheesecake from the water as it is cooked in its water bath.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
Pour the cream-cheese filling into the chilled base, and then pour hot water from the recently boiled kettle into the roasting pan around the cheesecake. It should come about halfway up; dont overfill as it will be difficult to lift up the pan. Put it into the oven and cook for 50 minutes. It should feel set, but not rigidly so: you just need to feel confident that when you pour the sour cream over, it will sit on the surface and not sink in.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
קרםקרם
מיםמים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
Whisk together the sour cream, sugar, and vanilla for the topping and pour over the cheesecake. Put it back in the oven for a further 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
תנורתנור
8
Take the roasting pan out of the oven, then gingerly remove the springform, unwrap it, and stand it on a rack to cool. When its cooled down completely, put it in the refrigerator, removing it 20 minutes before eating to take the chill off. Unmold and when you cut into it, plunge a knife in hot water first.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סכיןסכין
תנורתנור