עוגת גבינה עם ברולה דלעת
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, גבינת שמנת 3rd פחות שומן, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת גבינה עם קרם ברולה, עוגת גבינה עם קרם ברולה, ו עוגת גבינה עם קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מקמו את מדפי התנור במרכז ובשליש התחתון מהתנור. ממלאים מחבת צלייה כחצי מלאה במים ומניחים על המדף התחתון. זה ייצור סביבה לחה עבור עוגת הגבינה ולעזור למנוע פיצוח. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick.
שים את הקרקרים גרהם ו 1 כף סוכר מגורען בקערה של מעבד מזון לטחון עד בסדר.
מוסיפים את החמאה ושתי כפות מים ודופק עד לחלח. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform מוכן.
אופים עד סט וזהב חום, כ 10 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים את גבינת השמנת, סוכר חום, 1/3 כוס סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה. לנצח, עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, עד חלקה ורך.
מוסיפים את היוגורט, החלבונים ביצה, להפחית את מהירות המיקסר לנמוך, ולהמשיך לנצח עד מעורבב.
מוסיף את הדלעת, קמח, וניל ותבלינים פשטידת דלעת. להפחית את מהירות המיקסר נמוך לנצח עד רק בשילוב. מערבבים עם מרית כמה פעמים כדי לוודא שכל החומרים משולבים ולשחרר כל בועות אוויר בבלילה שעלולה לגרום לעוגת הגבינה להיסדק.
יוצקים את הבלילה על הקרום ראפ המחבת על השיש כמה פעמים כדי להביא כל בועות אוויר לכודים על פני השטח.
מניחים את עוגת הגבינה על המדף המרכזי בתנור.
אופים עד רק להגדיר והמרכז מתפתל מעט, על 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת.
תן לשבת בתנור במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר. תריץ סכין חדה דק בין עוגת הגבינה ואז תחבוט כדי לשחרר את הצדדים. מגניב לחלוטין ואז להירגע עד קר, לפחות 4 שעות, או לילה.
לפני ההגשה, להסיר את עוגת הגבינה מהמקרר ולשחרר את הצדדים של המחבת.
מפזרים את הנותרים 2 כפות סוכר מעל החלק העליון של עוגת הגבינה ו brulee את הסוכר עם לפיד מטבח או תחת broiler במשך כמה שניות.