עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת גבינה עם לימון בראוני-בוטום, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה עם תחתית בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס inside של 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם2 3/4 אינץ' -ל 3 אינץ ' -צדדים גבוהים עם nonstickspray.
אופים עוגה עד נפוח, זהוב בהיר, ולהגדיר סביב הקצוות (המרכז עדיין לנוע באור כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות), על1 שעה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים עוגה מהתנור.לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
כף 1 כוס שמנת חמוצה indollops מעל העוגה, ואז להפיץ אפילו למעלה עם מרית אופסט. להחזיר עוגה tooven ואופים 5 דקות. הפעל אולר קטן סביב הצדדים של עוגה כדי לשחרר.