עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד.
עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד שאני דורש. 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, פירורי קרקרים, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר, חמאה וקקאו. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. שים את הקרום בצד.
מקציפים גבינת שמנת עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב מרוכז ממותק; להכות היטב.
מוסיפים וניל וביצים, ומכים במהירות בינונית עד חלקה. לזרוק 1/3 של שבבי שוקולד מיניאטורי עם 1 כפית קמח מעיל (זה שומר אותם מטביעה לתחתית העוגה).
מערבבים לתוך תערובת גבינה.
מפזרים למעלה עם שבבי שוקולד הנותרים.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1 שעה. כבה את התנור (לא לפתוח את דלת התנור) ולהשאיר את העוגה בתנור להתקרר בתנור במשך שעה נוספת.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין. מקררים לפני הסרת צדדים של מחבת. שמור את העוגה בקירור עד הזמן לשרת.