עוגת גבינה עם פקאן דלעת
אם $1.52 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה פקאן דלעת עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות אם יש לך מיץ לימון, חמאה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם פקאן דלעת, עוגת גבינה עם דלעת פקאן, ו עוגת גבינה עם פקאן דלעת. (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 325 ° F. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ 'למעלה בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 10 דקות.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר 1 כפית וניל עם מיקסר חשמלי על בינוני עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. הכה בדלעת ומיץ לימון.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד קצה מוגדר 2 אינץ ' מקצה מחבת (מרכז יהיה להתנועע). כבה את התנור; לפתוח את הדלת 4 אינץ'. השאירו עוגת גבינה בתנור 30 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר. מגניב 30 דקות. מקררים 6 שעות.
בסיר 1 ליטר, מחממים 1 כוס סוכר חום, קרם ההצלפה ו 1/4 כוס חמאה לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים אבקת סוכר 1 כפית וניל.
בואו לעמוד 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר בצד של מחבת springform; מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה.
יוצקים ציפוי על עוגת גבינה, מתפשטים ל בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מקשטים עם חצאי פקאן, אם תרצה.