קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים משולשת מעוטרת בסריג

עוגת דובדבנים משולשת מעוטרת בסריג
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנפלור, דובדבנים בינג, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים מצופה סריג, הסריג מעוטר בפאי דובדבנים, ו פאי אוכמניות מצופה סריג.

הוראות

1
מסננים סירופ דובדבנים מורלו לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מערבבים דובדבנים מורלו סחוטים, 1/4 כוס סירופ מורלו מתוח, ו קורנפלור בקערה בינונית; מערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים נותרים סירופ מורלו מתוח, דובדבנים יבשים, קינמון, אגוז מוסקט, וכוכב אניס בסיר גדול כבד. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד דובדבנים הם שמנמנים, על 10 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד בועות תערובת עבה מצטמצם 3/4 כוס, ערבוב מדי פעם, כ 10 דקות יותר. זרוק מקל קינמון, אגוז מוסקט, וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים דובדבנים Bing וסוכר ומערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס; מגבירים את החום למדיום ומבשלים עד שהדובדבנים הטריים רכים כשהם מנוקבים בסכין חדה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים תערובת דובדבן מורלו ומערבבים על חום בינוני עד בועות תערובת מתעבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
6
העברת פאי מילוי לקערה בינונית מגניב לחלוטין. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מרדדים 1 עוגת דיסק קרום על משטח מקומח כדי 12 אינץ עגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. כפית התקררה מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
מגלגלים את דיסק קרום העוגה השני על משטח מקומח קלות למלבן 13x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
חותכים את המלבן בצק לאורכו לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים 5 רצועות בצק על פני מילוי דובדבן בכיוון 1 ו 5 רצועות בכיוון ההפוך, ויוצרים סריג ומרווח באופן שווה,אריגה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מברשת קצה הקרום התחתון בקלילות עם קרם ולחץ על רצועות בצק לקרום לאטום. חתוך כל הבליטה מן רצועות בצק. הפוך את קצה הבצק של הקרום התחתון על רצועות הבצק, צובט בעדינות לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
מברשת קצוות וסריג קלות עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
15
מניחים עוגה על גיליון אפייה מעוטר ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות עבה, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מעבירים פאי למתלה וקריר לפושר, בערך 2 שעות.
17
מגישים פאי פושר או בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים