עוגת דובדבנים משולשת מעוטרת בסריג
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנפלור, דובדבנים בינג, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים מצופה סריג, הסריג מעוטר בפאי דובדבנים, ו פאי אוכמניות מצופה סריג.
הוראות
מסננים סירופ דובדבנים מורלו לתוך כוס מדידה.
מערבבים דובדבנים מורלו סחוטים, 1/4 כוס סירופ מורלו מתוח, ו קורנפלור בקערה בינונית; מערבבים להתמזג.
מערבבים נותרים סירופ מורלו מתוח, דובדבנים יבשים, קינמון, אגוז מוסקט, וכוכב אניס בסיר גדול כבד. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד דובדבנים הם שמנמנים, על 10 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד בועות תערובת עבה מצטמצם 3/4 כוס, ערבוב מדי פעם, כ 10 דקות יותר. זרוק מקל קינמון, אגוז מוסקט, וכוכב אניס.
מוסיפים דובדבנים Bing וסוכר ומערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס; מגבירים את החום למדיום ומבשלים עד שהדובדבנים הטריים רכים כשהם מנוקבים בסכין חדה, כ-5 דקות.
מוסיפים תערובת דובדבן מורלו ומערבבים על חום בינוני עד בועות תערובת מתעבה, על 3 דקות.
העברת פאי מילוי לקערה בינונית מגניב לחלוטין. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
מרדדים 1 עוגת דיסק קרום על משטח מקומח כדי 12 אינץ עגול.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. כפית התקררה מילוי לקרום.
מגלגלים את דיסק קרום העוגה השני על משטח מקומח קלות למלבן 13x10 אינץ'.
חותכים את המלבן בצק לאורכו לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים 5 רצועות בצק על פני מילוי דובדבן בכיוון 1 ו 5 רצועות בכיוון ההפוך, ויוצרים סריג ומרווח באופן שווה,אריגה אם תרצה.
מברשת קצה הקרום התחתון בקלילות עם קרם ולחץ על רצועות בצק לקרום לאטום. חתוך כל הבליטה מן רצועות בצק. הפוך את קצה הבצק של הקרום התחתון על רצועות הבצק, צובט בעדינות לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי.
מברשת קצוות וסריג קלות עם קצפת.
מניחים עוגה על גיליון אפייה מעוטר ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות עבה, כ 50 דקות.
מעבירים פאי למתלה וקריר לפושר, בערך 2 שעות.
מגישים פאי פושר או בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל.