עוגת דובדבנים עם פסים היא ... מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, piecrusts, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: בראוניז כוכבים ופסים, כוכבים ופסים Parfaits, ו טורט כוכבים ופסים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב.
תערובת דובדבן כפית לצלחת עוגה. מסדרים רצועות בצק וכוכבים על גבי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
8
מאפה מברשת עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
לאפות עוגה, על נייר מצופה נייר אפייה גיליון, 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 55 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה. (קצוות מגן עם רדיד אלומיניום, במידת הצורך, כדי למנוע השחמה מוגזמת.)