עוגת דלעת חלמונה
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 361 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לך ציפורן טחון, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, דלעת Eggnog עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום:מערבבים את החמאה, שמן, סוכר ומלח יחד בקערה בינונית עד בשילוב שווה.
מוסיפים את הקמח המדוד ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם.
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומקציפים עד חלקה בשילוב.
יוצקים לתוך קרום העוגה הצונן.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים עד העליון מתחיל חום ואת המילוי מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט במרכז, על 50 דקות עד 1 שעה.
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין, על 2 hours.To סיום: כאשר מוכן לשרת, לצנן את הקערה הנקייה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מניחים את הקרם, סוכר, ברנדי או רום (אם משתמשים) בקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
לטאטא את כל החומרים הנמדדים עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.)
מורחים או צינור דקורטיבי את הקצפת באופן שווה על העוגה ולשפשף אבק אור של אגוז מוסקט מעל.