קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת דלעת סקווש

עוגת דלעת סקווש
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.

הוראות

1
הכן את הסקווש: למלא מחבת עמוקה עם 1/2 אינץ ' של מים. רבע מחית הדלעת וגורף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הניחו את חתיכות הסקווש בתוך המים. מכסים את החלק העליון בחוזקה בנייר כסף וצולים ב 400° פרנהייט במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז. היזהר בעת הסרת רדיד, האדים יכולים לשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 177°. מאפשרים לסקווש להתקרר, לגרד אם מן העורות, ומניחים 4 כוסות של בשר סקווש בקערה של מעבד המזון עם חלב מרוכז ממותק. מחית במעבד המזון במשך 3 דקות, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים. התערובת צריכה להיות חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מוסיפים את הביצה וחלמונים נוספים, הסוכר, התבלינים והמלח, ומעבדים עוד דקה, מגרדים את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים את העוגה על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, מסתובב כל עשר דקות כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים עד פחזניות המילוי מעט ומושך מן הקרום קצת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. למעלה עם קצפת או מרשמלו (brulee המרשמלו תחת המטגן או באמצעות לפיד).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם