עוגת דלעת עם ציפוי פקאן קרמל: סגנון Babycakes
עוגת דלעת עם ציפוי פקאן קרמל: סגנון Babycakes דורש סביב 9 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1467 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פקאן, סוכר מגורען 60 מ "ל, קינמון 1 מ" ל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אמא מסודרת. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן, עוגת גבינה דלעת, קרמל ופקאן, ו דלעת קרמל עוגת גבינה פקאן.
הוראות
קרום: בקערה קטנה, לשלב פירורי הצמד זנגביל, סוכר וקינמון. מערבבים בחמאה.
מניחים אניה נייר בכל באר. כף על 1-1?2 כפית (7 מ " ל) תערובת פירור לתוך החלק התחתון של כל אניה. השתמש בכלי יצירת העוגה כדי להקיש את הקרום לתוך אניה. מילוי: בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, מקציפים גבינת שמנת במשך 1 דקה או עד רכות. הכה בסוכר מגורען וסוכר חום עד חלקה. להפחית את מהירות מערבל נמוך לנצח ביצה ודלעת עד רק בשילוב. הכה בקמח, עוגת דלעת תבלין ושמנת רק עד חלקה (לא overbeat). בסוכר עד פסגות נוקשות טופס. כפית על 1-1/2 כפות (22 מ " ל) מילוי מעל הקרום בכל אניה.
מניחים חמאה בקערת זכוכית מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 40 שניות או עד נמס. מערבבים בסוכר חום ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. מיקרוגל במרווחים של 10 שניות, ערבוב אחרי כל אחד, עד הסוכר הוא מומס תערובת מבעבע. מערבבים בקרם עד מעורבב היטב. מיקרוגל במרווחים גבוהים של 10 שניות עד שהתערובת מבעבעת. מערבבים עד חלקה. מערבבים בפקאנים ווניל.
בואו מגניב במשך 3 דקות, ואז כפית ציפוי על כל עוגת גבינה. למעלה עם קצפת, מקשטים עם תבלין פשטידת דלעת.
מגישים מיד, או לקרר עד 5 ימים.