קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול

עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול
עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת דלעת-שוקולד שיפון.

הוראות

1
אתה יכול למצוא את זה ועוד הרבה מתכונים של שלי http://sallycooks.com!מחממים את התנור ל-350 מעלות degreesbutter 9 אינץ פאי platepulse שוקולד, ופלים, סוכר וחמאה מומסת עד משולב במעבד מזון או blenderpress את תערובת הפירורים לתוך התחתית ואת הצד מוכן platebake עד סט, 15 עד 20 דקות, לאחר מכן העברה לשדה שווה coolcombine את השוקולד, שמנת מתוקה קטן במיקרוגל קערה, מיקרוגל 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל, עד smoothpour לתוך הקרום ומשתרעת על פני התחתית ואת הצד; להפריש עד שהשוקולד setssprinkle ג 'לטין 3 כפות מים בקערה גדולה ולתת לשבת במשך 5 minutescombine חלב, 2/3 כוס סוכר, חלמונים, דלעת, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון, ג' ינג 'ר ומלח מדיום saucepancook על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת בועות, 6 עד 8 minutesadd ג' לטין לתוך התערובת חלב ולהקציף עד משולב, לאפשר coolbeat 3/4 כוס שמנת מתוקה בקערה עם מיקסר עד שהם רכים פסגות טופס מקפלים קצפת לתוך מקורר דלעת התערובת, ואז לשפוך לתוך מוכן crustrefrigerate עד המשרד, לפחות 3 שעות או overnightbeat את הנותרים 1 כוס שמנת מתוקה, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון ו-1/4 כוס סוכר עד נוקשה פסגות formspread על גבי העוגה
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה