קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

מרק צדפות יפני אותנטי עם אטריות ראמן

מרק צדפות יפני אותנטי עם אטריות ראמן
מרק צדפות יפני אותנטי עם אטריות ראמן הוא מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, חומץ אורז, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק אטריות ראמן יפני, מרק אטריות ראמן יפני, ו מרק חזיר ראמן יפני לבישול איטי.

הוראות

1
הביאו לרתיחה 2 כוסות מים בסיר. מבשלים אטריות ראמן במים רותחים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות; מסננים. יש לשטוף במים קרים כדי להפסיק את תהליך הבישול. מחלקים אטריות בין 2 קערות מרק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הביאו לרתיחה 2 1/2 כוסות מים בסיר. מערבבים רוטב סויה, מירין, דאשי נו מוטו וחומץ אורז למים הרותחים. הפחיתו את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים למים פטריות שיטאקי, בצל ירוק וג ' ינג ' ר; מבשלים על רתיחה עד שהפטריות רכות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
יוצקים כמחצית מהתערובת על כל מנת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים צדפות בחמאה מומסת עד אטום באמצע, כ 3 דקות. הכניסו 4 צדפות מבושלות לכל קערת מרק להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט רוסית נהר פינו נואר (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.