עוגת האוכמניות הכי טובה עד כה!
עוגת האוכמניות הכי טובה עד כה! דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך אוכמניות, מיקרוגל מים הוא שימושי, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, רצוי אחד מתכת ללא ציפוי nonstick, לערבב יחד את המים הקרים ואת קורנפלור להמיס את עמילן התירס.
מוסיפים את המים הרותחים, הסוכר והמלח. הפעל חום בינוני.
הוסף על 1/2 כוס אוכמניות.
מערבבים ומערבבים עם מקציף ומגרד, לחיצה על אוכמניות בצד של המחבת ולרסק אותם (וכל גושים של קורנפלור), עד התערובת מתעבה והולך מעונן סגול שקוף. ברגע שזה קורה, להמשיך לבשל ולערבב מעל חום נמוך במשך כ 2 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים את מיץ לימון וחמאה.
תן לתערובת להתקרר במשך כמה דקות, ואז לגרד את ג ' ל אוכמניות חם לתוך קערה עם אוכמניות טריות. מערבבים כדי מעיל אוכמניות עם תערובת ג ' ל, ולאחר מכן להעביר את קרום העוגה אפוי. צמרמורת במשך כ 4 שעות.